In productie

 

FANTOOMPIJN

 

In 2005 overleed mijn 15-jarige zoon, Bryan, aan een hersentumor. 

Fantoompijn gaat over een zoektocht naar antwoorden, verklaringen, een reden... 

Maar ook over hoe bruisend een jong leven is en hoe onrechtvaardig de dood. Over verdriet en verbittering en een leven dat verder wil. Nu, 17 jaar na Bryans dood, ben ik er aan toe om mijn persoonlijke verhaal met anderen te delen. Met de hoop dat Bryans korte bestaan niet voor niets is geweest.

 

In productie

KASTEEL GEKRAKEEL

Waar stond het kasteel van de fameuze Heren van Amstel? Ouderkerk claimt het op hun gebied. Maar sinds de spectaculaire vondst van een middeleeuws kasteel in Amsterdam, dat onmiddellijk werd uitgeroepen tot het enige echte kasteel van Amstel, strijden archeologen en historici er over.

In productie

We eten er wel van...

Lusten en Lasten van Schiphol

 

Als zoon van een KLM’er ben ik opgegroeid onder de rook van de Buitenveldertbaan. Ik verzamelde enthousiast alles over Schiphol en de KLM. Nu, jaren later, is mijn liefde wel bekoeld. Ik slaap nu met oordopjes in. Ik klaag daar geregeld over, maar of dat ook helpt? 

In de documentaire zoek ik het antwoord op vragen als: heeft het voor omwonenden zin om te klagen? Wat betekent het voor Schiphol en de leefomgeving als de luchthaven zou krimpen? Is het economische model van Schiphol nog wel in lijn met de behoeften van de samenleving?